Om oss

Butiken

Rydbergs Ur är sedan starten 1904 familjeägt och drivs idag av tredje och fjärde generationen. Företaget grundades av urmakarmästare Anders Rydberg som under åren hade många lärlingar. Den första butiken låg på Kullagatan 55 i Helsingborg city. 1977 öppnade Rydbergs Ur i Väla Centrum där utvecklingen har varit explosiv. Företaget har idag en stark utveckling och sysselsätter 12 anställda. Butiken i Väla har bland annat blivit utsedd till "Watch Store of the Year” av GULF, Guldsmeds- och urleverantörernas förening.

Klockor

Vi är stolta över att kunna presentera ett av de absolut största urvalen av klockor i Sverige. Vi arbetar med världsledande schweiziska toppmärken såväl som marknadsledande modeklockor. Genom vårt medlemskap i Klockmaster får ni som kund garanti och allriskförsäkring (på klockor upp till 70 000 kr) på ert ur som gäller i 45 butiker runt om i Sverige. Våra exklusiva ur levereras med världsgaranti som gäller hos auktoriserade återförsäljare världen över. Ta hjälp av våra utbildade säljare när du ska välja den rätta klockan just för dig. Urmakare finns på plats i butiken mån-fre kl 11-17.

Smycken & förlovnings- vigselringar

Våra experter hjälper dig att hitta den perfekta ringen ur vårt breda urval; Rydbergs Selection, Les Paves, Georg Jensen, Classic bla. Du kan välja att tillverka din ring i platinum, 18K guld, titanium eller carbon. Det finns möjlighet att designa om ringarna om du så önskar. Vi erbjuder diamanter upp till den extremt sällsynta River kvalitén i kombination med ringar av förstklassigt hantverk. Vi bjuder på gravyr och 1 års försäkring till alla förlovnings- och vigselringar. Era ringar symboliserar er kärlek, välj med omsorg.
Genom vårt medlemskap i Smycka, landets största smyckeskedja, gäller garantier och bytesmöjligheter i samtliga 70-talet Smyckabutiker runt om i Sverige.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.